Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hyvä Tietää

Yleistä

Verkkokauppa on suunnattu ainoastaan yrityksille, yhteisöille ja julkihallinolle.

Olemme toimittaneet laadukkaita kuittirullia jo vuodesta 2004 alkaen suoraan yritysasiakkaillemme. Nyt 10.1.2012 alkaen laajensimme toimintamme koskemaan myös internetin kautta tapahtuvaa myyntiä.
Kuittirullat toimitetaan pahvilaatikoissa pakattuina kosteudelta suojaaviin muovipusseihin muutaman rullan erinä.

LÄMPÖPAPERIRULLAT

Valikoimamme sisältää laadukkaat rullat yleisimpiin markkinoilla käytettäviin lämpökirjoittimiin kuten kassa- ja maksupäätteisiin. Rullien peruslaatuna on painoluokan 48-55 g/m2 lämpöherkkä paperi, johon tulostetun tekstin säilyvyys oikein käsiteltynä ja säilytettynä on n. 5 vuotta. Lisäksi saatavana on kysyttäessä myös muita laatuja eri käyttötarkoituksiin useissa grammapainoissa mm. tekstin säilyvyys aina 20 vuoteen asti.

Rullien halkaisija

Rullien merkinnässä käytetty halkaisija on maksimihalkaisija. Tällä varmistetaan rullan sopivuus rullaa käyttävään laitteeseen. Paperin painoluokasta ja valmistustekniikasta riippuen halkaisija voi olla pienempikin. Määräävää rullassa on kuitenkin edellisistä seikoista riippumaton paperin pituus, joka ilmoitetaan erikseen metreinä.

Lämpöpaperin käsittely ja säilytys

Asenna kuittirulla oikeinpäin koneeseen. Väärinpäin asennettuun rullaan ei tulostu tekstiä, koska paperi on lämpöherkkä vain toiselta puolelta.
Lämpöpaperiin tulostetun tekstin säilyvyys oikein käsiteltynä ja säilytettynä on n. 5 vuotta. Väärin käsiteltynä teksti saattaa hävitä enennen aikojaan. Varminta on ottaa tärkeistä kuiteista varmuuskopio esim. normaalilla kopiokoneella. Tekstin säilyvyyttä parantaa kun

- säilytät tulosteen valolta suojattuna kuivassa ja viileässä paikassa

- suojaat tulosteen rasvoilta

- tuloste ei ole kosketuksissa muoviin

1-OSAISET KASSA- JA MAKSUPÄÄTERULLAT

Korkealaatuinen puuvapaa 60g/m2 paperi soveltuu markkinoilla oleviin kassa- ja laskukoneisiin.

2-OSAISET KASSA- JA MAKSUPÄÄTERULLAT

Perinteiset 2-osaiset kassakuittirullat soveltuvat värinauhalla varustettuihin laitteisiin. Materiaaleina näissä on puuvapaa sekä itsestään kopioituva paperi. 2-osaiset maksupääterullat on valmistettu kokonaan itsejäljentävistä paperilaaduista jolloin värinauhaa ei tarvita.
n maksimihalkaisija. Paperin painoluokasta ja valmistustekniikasta riippuen halkaisija voi olla pienempikin. Määräävää rullassa on kuitenkin paperin pituus, joka ilmoitetaan erikseen metreinä.

Kuittirullat tiivisteessä

Kaikki rullat muovitiivisteessä, ellei erikseen mainita.

Kuittirullat pakattuna

Rullat asiallisesti pakattuna