Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TOIMITUSEHDOT

Kassakuittirulla.fi myy tuotteitaan ainoastaan yritysasiakkaille Suomeen. Myymme vain täysiä laatikoita, emme yksittäisiä kuittirullia.

Tilauksenne jälkeen saatte tilausvahvistuksen sähköpostiinne.

Toimitus ja -kulut:

Toimitamme tuotteet suoraan tilaajalle. Toimitusaika yleisimpien kuittirullien osalta 1-3 arkipäivää, harvinaisempien kuittirullien osalta vahvistamme toimitusajan erikseen.

Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan.

Laskutus ja maksuehdot

Laskutus tapahtuu toimituksen yhteydessä. Huomautusaika 7 päivää eräpäivästä. Maksuehto 14 pv netto.

Maksuhuomautuksestamme veloitamme 15.00 €. Mikäli laskua ei makseta huomautuksesta huolimatta, siirrämme veloituksen perintään.

Vastuulauseke

Vastuumme ulottuu riitatapauksessa maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen asti.

Saapumaton lähetys

Mikäli et ole saanut tuotelähetystäsi ajallaan, ota yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse niin autamme sinua.

Noutamaton lähetys

Noutamaton lähetys ei ole sama kuin tilauksen peruutus.
Noutamattomista ja ei peruutetuista tilauksista perimme edestakaiset kuljetuskustannukset .

Reklamaatio/Palautus

Jollet jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin tai mikäli ne ovat vaurioituneet kuljetuksessa, ilmoita tästä meille viimeistään viiden päivän kuluttua lähetyksen saapumisesta. Mikäli palautat lähetyksen, on tärkeää että ilmoitat meille palautuksen syyn ja sen haluatko uuden lähetyksen tilalle. Mahdollisen palautuksen tulee tapahtua 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja ehtona on, että tuote lähetetään meille takaisin vahingoittumattomana alkuperäispakkauksessaan. Ilmoita palautuslähetyksessä sekä asiakas- että laskunumerosi.

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua tilaamisessa, onko sinulla kysyttävää tai oletko pettynyt johonkin? Palvelemme sinua mielellämme puhelimitse viikon normaaleina työaikoina.

Asiakasrekisteri

Vastaamme kaikista asiakasrekisteriimme tallennetuista henkilötiedoista. Käytämme tietoja vain asiakassuhteiden ylläpitoon ja omiin markkinointitarkoituksiimme.